Om Gardinkonsulenten

Om Gardinkonsulenten Per Høgsted

Vi er en virksomhed, der i høj grad har fokus på service og ekspertise inden for gardin- og solafskærmningsbrachen. Vi skiller os ud fra andre ved at tænke nyt og følge med tiden. Vi går aldrig på kompromis med vores gode service, for du skal som kunde altid skal være tilfreds.

Gardinkonsulenten tilbyder et bredt sortiment, der både henvender sig til den yngre og ældre generation. Vi har alt fra den moderne til den mere klassiske stil. Hos os kan du vælge mellem gardiner, lamelgardiner, rullegardiner, plisségardiner, foldegardiner, persienner og udvendig solafskærmning.

Historien bag Gardinkonsulenten

Gardinkonsulenten er en veletableret virksomhed, og Per Høgsted har mere end 30 års erfaring inden for branchen. Han har opnået mange af disse års erfaring som selvstændig, hvor han har drevet sin egen gardin-virksomhed i mere end 20 år.

Der skal nytænkning og forbedringer til i branchen, og det har altid været fundamentet for Gardinkonsulenten Per Høgsted.

Hvorfor vælge os?

Gardinkonsulenten Per Høgsted er en virksomhed, der både har respekt for den klassiske stil men samtidig er opdateret og velvidende om den nyere moderne stil. Med indehaverens mere end 30 års erfaring inden for gardin-branchen er du sikret professionel rådgivning og service på højt niveau.